Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 10-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, sfântul apostol Paul ne încurajează astăzi să nu ne pierdem inima în prezența reînnoită a lui Dumnezeu din noi de zi cu zi. Să aducem acum toate nevoile noastre cu încredere înaintea lui Dumnezeu care ne iubește cu iubirea sa veșnică. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru papa Francisc, ca el să poată sluji poporul lui Dumnezeu cu inimă ascultătoare și generoasă. R.
  • Ne rugăm pentru familii, ca să putem recunoaște și aminti de harul botezului din fiecare dintre noi, mai ales în momente de dubii și zbucium. R.
  • Ne rugăm pentru cei care caută îndrumarea lui Dumnezeu în alegerile vieții lor, ca cu ajutorul și susținerea noastră, să fie deschiși chemării lui Dumnezeu de a-l sluji în preoție și viața consacrată. R.
  • Ne rugăm ca noi toți să fim dispuși și mai atenți față de prezența lui Dumnezeu din viața noastră de zi cu zi. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem mai mult timp pentru a-i observa și ajuta pe cei care sunt bolnavi, izolați, singuri și în necazuri. R.
  • Ne rugăm cu apostolului Paul și pentru răposați noștri ale căror corturi pământești au fost desfăcute, ca ei să se bucure de gloria veșnică a cerului. R.

Dumnezeule milostiv, fă ca aceste rugăciuni ale noastre să fie pe placul tău pentru a ni le împlini, iar prin ele noi să putem crește zilnic în credință și încredere. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}