Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 10-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, sfântul apostol Paul ne încurajează astăzi să nu ne pierdem inima în prezența reînnoită a lui Dumnezeu din noi de zi cu zi. Să aducem acum toate nevoile noastre cu încredere înaintea lui Dumnezeu care ne iubește cu iubirea sa veșnică. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru papa Francisc, ca el să poată sluji poporul lui Dumnezeu cu inimă ascultătoare și generoasă. R.
  • Ne rugăm pentru familii, ca să putem recunoaște și aminti de harul botezului din fiecare dintre noi, mai ales în momente de dubii și zbucium. R.
  • Ne rugăm pentru cei care caută îndrumarea lui Dumnezeu în alegerile vieții lor, ca cu ajutorul și susținerea noastră, să fie deschiși chemării lui Dumnezeu de a-l sluji în preoție și viața consacrată. R.
  • Ne rugăm ca noi toți să fim dispuși și mai atenți față de prezența lui Dumnezeu din viața noastră de zi cu zi. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem mai mult timp pentru a-i observa și ajuta pe cei care sunt bolnavi, izolați, singuri și în necazuri. R.
  • Ne rugăm cu apostolului Paul și pentru răposați noștri ale căror corturi pământești au fost desfăcute, ca ei să se bucure de gloria veșnică a cerului. R.

Dumnezeule milostiv, fă ca aceste rugăciuni ale noastre să fie pe placul tău pentru a ni le împlini, iar prin ele noi să putem crește zilnic în credință și încredere. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}