Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 14-a de peste an (B)

În evanghelia de astăzi am auzit cum oameni din Nazaret au disprețuit predica lui Isus fiindcă era un simplu muncitor, un tâmplar și îi și cunoșteau familia. Ne rugăm ca mințile noastre să nu se închidă niciodată la prezența și acțiunea surprinzătoare a lui Dumnezeu în viețile noastre. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca papa Francisc și episcopul nostru Iosif, să aducă mereu mesajul de speranță și iubire a lui Dumnezeu lumii, în ciuda opunerii și a criticilor de care vor avea parte. R.
  • Ne rugăm ca noi să putem privi mereu dincolo de suprafața impresiei la adevărata valoare a fiecărei persoane. R.
  • Ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să ne umplem viețile cu momente de liniște pentru a-l asculta pe El în inimile noastre. R.
  • Ne rugăm pentru copii noștri: ca ei să crească în cunoașterea lui Dumnezeu prin grija iubitoare și exemplul pe care îl primesc acasă și la școală. R.
  • Ne rugăm ca noi să vedem că dreptul la viață are mereu precedent asupra dreptului de a alege. R.
  • Ne rugăm pentru cei care mor sau jelesc, ca Dumnezeu să îi ajute să vadă această trecere ca pe o naștere la o viață nouă. R.

Doamne Dumnezeule, acum când aducem toate aceste cereri în fața ta, te rugăm să ne susții, îndrumi și ajuți să depășim prejudiciile care sunt profund în noi și care ne previn din a vedea prezența ta în viețile noastre. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
WeCreativez WhatsApp Support
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
? Cu ce va pot ajuta?