Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 16-a de peste an (B)

Cei care îl caută pe Isus și îl găsesc au parte de experiența compasiunii și griji sale față de ei. În credință venim și noi acum pentru a prezenta toate nevoile noastre și ale tuturor oamenilor din jurul nostru în fața bunătății Tatălui ceresc spunând împreună:

  R. Ascultă-ne Doamne!

  •  Ne rugăm ca papa Francisc și episcopul nostru Iosif, să fie păstori adevărați și plini de credință a turmei pământești a lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm ca toți oameni să asculte vocea Bunului Păstor și să urmeze exemplul său de grijă și compasiune față de ceilalți. R.
  • Ne rugăm pentru toți oameni de la marginile Bisericii și a societății, ca ei să cunoască iubirea lui Isus, Păstorul cel Bun, în faptele discipolilor săi. R.
  • Ne rugăm ca toți cei care ne-am adunat aici să fim inspirați de Păstorul cel Bun și ca să recunoaștem și să dezvoltăm darul iubirii și al compasiunii prezentă în fiecare dintre noi. R.
  • Ne rugăm ca cei care sunt bolnavi în trup și minte să fie vindecați de atingerea blândă a lui Isus, Păstorul cel Bun. R.
  • Ne rugăm ca credincioși noștri răposați să fie adunați în staulul iubirii nesfârșite a lui Dumnezeu. R.

 Doamne, tu care ai depășit obstacolele si divizările, construiește unitatea Bisericii tale si fă ca poporul tău, în diversitatea vocațiilor si a slujirilor, să meargă spre întâlnirea cu tine cu iubire si pace. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?