Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 19-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, să aducem acum în fața lui Dumnezeu, Tatăl nostru ceresc care ne iubește atât de mult, toate rugăciunile noastre, încrezători că el le va auzi și va răspunde la ele, după cum a auzit rugăciunea profetului Ilie. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ca Domnul să asiste Biserica sub conducerea papei Francisc, și să facă ca ea să fie un adevărat semn activ și eficient al vieții sale în lume. R.
  • Ca cei care se află în funcții de conducere să acționeze cu dreptate și să ofere grijă specială celor care au mai mare nevoie de ea. R.
  • Ca cei care sunt tulburați, îngrijorați și care simt viața ca fiind grea, să își pună încredere în bunătatea Domnului și să aibă prieteni care să îi ajute și să îi susțină. R.
  • Ca toți cei prezenți aici, care au venit să primească Pâinea Vieții în Euharistie să crească împreună ca și comunitate de credință și de iubire. R.
  • Ca cei care au de luat decizii importante asupra viitorului lor, să găsească mijloace de realizare a speranței lor și a ambițiilor lor. R.
  • Ca Dumnezeu să ofere un loc de odihnă tuturor celor care au murit și să îi facă părtași de gloria lui Isus Cristos care a murit pentru a ne mântui pe toți. R.

Tată ceresc, întărește-ne cu Pâinea Vieții în această călătorie a noastră spre casa promisă. Atinge-ne viețile și fă ca ele să fie un adevărat semn al iubirii tale față de toți. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}