Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 13-a de peste an (C)

Fraților preaiubiți, Domnul e cel care ne îndreaptă inimile spre tot ceea ce e bun. Cu inimi pline de recunoștință să venim și noi acum în fața lui și să îi cerem să ne îndrume ascultându-ne toate aceste rugăciuni. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru papa Francisc, și episcopul nostru Iosif, ca ei să conducă Biserica spre noi căi de pace și unitate pe pământ. R.
  • Ne rugăm ca Duhul Sfânt să ne de-a libertatea interioară de a face mereu ceea ce e corect, din iubire și drept, în ciuda tuturor presiunilor din jur. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem mereu un respect mai profund față de ceilalți și ca niciodată să nu căutăm răzbunarea pentru rănile pe care le primim. R.
  • Ne rugăm ca familiile, dar mai ales părinți să îi încurajeze și să susțină eforturile celor tineri de a căuta voința lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim mereu discipoli dedicați ai lui Isus care e pregătit pentru a-l urma pe drumul spre Ierusalim și de a învinge, cu ajutorul lui orice obstacol ne-ar apărea în cale. R.
  • Ne rugăm pentru cei răposați, ca ei să fie în siguranță în brațele iubitoare ale Tatălui nostru ceresc. R.

Dumnezeule Tatăl nostru, ajută-ne ca niciodată să nu privim înapoi sau să ezităm în această călătorie a noastră spre împărăția ta. Fă ca aceste rugăciuni ale noastre și pentru ceilalți să ne întărească în credință. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?