Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 17-a de peste an (C)

Fraților preaiubiți, Isus a spus, Cereți și vi se va da, căutați și veți afla, bateți și vi se va deschide. Cu această încredere în aceste cuvinte ale lui Isus să adresăm și noi acum toate rugăciunile noastre spunând împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru poporul lui Dumnezeu, ca noi să devenim adevărați oameni ai rugăciunii și ai laudei aduse Tatălui nostru ceresc, Fiului și Duhului Sfânt. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care suferă persecuții pentru credința lor, ca ei să aibă parte de experiența solidarității din partea celorlalți creștini pentru a persevera în ciuda dificultăților lor. R.
  • Ne rugăm pentru tineri, ca ei să continue să crească în înțelepciune, cunoaștere și iubirea lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm pentru cei care suferă de diferite boli, ca ei să găsească alinare în rugăciunile adresate lui Dumnezeu și prin grija primită de la cei din jurul lor. R.
  • Ne rugăm pentru casele noastre, ca ele să fie locuri de pace și iubire, pline de rugăciune și de sentimentul prezenței lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm și pentru cei dragi ai noștri care nu mai sunt printre noi, ca ei să fie părtași la plinătatea iubirii și fericirii din împărăția lui Dumnezeu. R.

Dumnezeule atotputernic și veșnic, înțelepciunea ta ne-a învățat că rugăciunea este cea mai mare sursă a puterii pe pământ. Dă-ne te rugăm harul de a avea mereu încrederea că tu ne asculți toate aceste rugăciuni ale noastre. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
WeCreativez WhatsApp Support
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
👋 Cu ce va pot ajuta?