Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 2-a a Paştelui (A)

Ne-am adunat astăzi în rugăciune pentru a celebra misterul mântuirii noastre, să aducem astfel toate cererile noastre lui Dumnezeu, Tatăl ceresc, care mereu este deschis să răspundă tuturor nevoilor noastre. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru Biserică, ca prin inspirația și îndrumarea Duhului Sfânt să putem crește în încrederea față de Isus înviat, care oferă iertarea și speranța sa pentru viitor. R.
  • Pentru toți conducători guvernamentali și pentru autoritățile civile, ca Duhul Sfânt să îi îndrume în deciziile lor de a face ca ura, violența și conflictele să înceteze. R.
  • Pentru toți cei fără locuri de muncă, adăpost și pentru toți cei aflați în nevoie, ca noi să muncim pentru îmbunătățirea modului lor de viață și să le oferim o mai mare înțelegere a demnității și valorii lor. R.
  •  Pentru noi înșine, ca noi, cei care primim milostivirea și iertarea lui Cristos în viețile noastre, să fim la fel de milostivi și iertători cu cei din jurul nostru. R.
  • Pentru toți cei care se luptă cu credința lor, ca ei să se lase inspirați de dubiile sfântului Toma și de credința sa ulterioară în Domnul înviat. R.
  • Pentru rudele și prieteni noștri răposați, ca și ei și toți cei care dorm în Cristos să se bucure de lumină, fericire și pace. R.

Părinte din cereri, tu ești sursa vieții, tu l-ai trimis pe Fiul tău în lume pentru ca noi să avem viață din belșug. Ajută-ne să trăim astfel încât să putem ajunge la acea îndestulare a vieții din ceruri. Așa te rugăm prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?