Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 11-a de peste an (A)

În evanghelie am auzit cum Isus și-a chemat apostoli să fie primi săi martori în lume. Acum noi suntem cei care am fost aleși să fim martori lui. Să spunem împreună:

R. Ajută-ne Doamne!

  • Să ne rugăm pentru sfântul nostru părinte Papa Francisc, și pentru episcopul Iosif. Ca ei să poată călca pe urmele lui Petru și a celorlalți apostoli, plini de entuziasm și pasiune. Ca ei să ne inspire în ducerea lui Cristos la toți oameni, mai ales celor de la marginile Bisericii și de la marginile societății. R.
  • Să ne rugăm pentru toți discipoli lui Isus, mai ales pentru cei adunați aici acum. Ca noi, asemenea lui Moise, să oferim timp rugăciunii și tăcerii ca Dumnezeu să poată vorbi in inimile noastre și în viețile noastre. R.
  • Să ne rugăm pentru pace. Ca să avem pacea în inimile noastre, în familiile noastre, în parohia noastră și în lumea noastră. R.
  • Să ne rugăm pentru toți cei care sunt bolnavi, atât în trup cât și în suflet. Ca și ei să aibă parte de experiența atingerii vindecătoare a lui Isus prin grija pe care ei o primesc de la ceilalți. R.
  • Să ne rugăm pentru nevoile noastre proprii, pentru nevoile parohiei noastre și ale lumii întregi. R.
  • Să ne rugăm pentru toți credincioși răposați, mai ales pentru cei care au murit de pe urma acestei epidemii. Ca să aibă parte de plinătatea vieții cu Dumnezeu în gloria cerului. R.

Dumnezeule creatorul nostru, ascultă rugăciunile noastre și deschide viețile noastre voinței tale. Îndeplinește toate aceste rugăciuni în numele lui Isus care este Domnul nostru în toți veci vecilor. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?