Vineri din săptămâna a 32-a de peste an – 1

Lc 17,26-37

 

Cu toți așteptăm cea dea doua venire a lui Isus. Însă când va avea loc? Răspunsul este unul simplu, nimeni nu știe. Tot ceea ce putem face e să așteptăm. Însă această așteptare va trebui să fie una plină de răbdare și de înțeles. În timpul lui Noe, mulți oameni au murit. Ei au mâncat și au băut până când potopul a venit peste ei. Doar cei care au intrat în arcă au fost salvați.

Care este filosofia, moto-ul nostru în viață? Mănâncă, bea și fi gata pentru că mâine vei muri? Sau, viața noastră aici pe pământ este atât de scurtă, de aceea trebuie să fiu cât de onest pot și mereu în slujba celor din jurul meu. În timp ce așteptăm cea de-a doua venire a lui Cristos, va trebi să fim atât de creativi încât viața noastră să fie una adevărată și plină de înțeles. Va trebui să împărtășim talentele noastre primite de la Dumnezeu.

Wilfred A. Peterson, în articolul său, Arta de a dărui, scria că Din recunoștință față de darul vieții primit de la Dumnezeu, noi ar trebui să împărtășim acest dar cu ceilalți. Arta de a dărui cuprinde foarte multe zone. Este un adevărat mod de viață. Apoi adăugase că Cel mai frumos dar pe care un om îl poate da vârstei și timpului său este darul unei vieți creative și constructive.

De aceea va trebui să îl așteptăm în mod activ pe Domnul. Să dobândim cât mai multe binecuvântări și să împărtășim toate talentele pe care le avem. Să începe de la casele noastre, după care să mergem și să slujim comunitatea și țara noastră. Isus este cel pe care îl slujim prin toți aceștia.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?