Rugăciunea credincioșilor – BOTEZUL DOMNULUI

Să înălțăm rugăciunile noastre spre Tatăl Ceresc și să invocăm ajutorul necesar pentru a arăta lumii cât de prețioasă este iubirea divină în viața tuturor creștinilor. Să spunem împreună:

 

  1. Ascultă-ne Doamne

 

  • Pentru sfântul nostru părinte papa, și pentru toți lideri Bisericii, ca ei să rămână mereu fideli față de chemarea baptismală de a chema credincioși la umila slujire a lui Dumnezeu și a aproapelui.

 

  • Pentru noi înșine, ca în casele, comunitatea și biserica noastră locală, să îl putem sluji pe Cristos cu fidelitate și să trăim botezul nostru în bunătatea și sfințenia vieții noastre de zi cu zi.

 

  • Pentru toți copii care au fost botezați și au primit prima sfântă împărtășanie și sfântul mir, ca ei să trăiască chemarea lor creștină de a fi membri credincioși ai bisericii și martori ai lui Cristos în fața lumii.

 

  • Pentru cei bolnavi, bătrâni, singuri ca și ei să fie conștienți de propria lor demnitate ca și copii prețioși ai lui Dumnezeu, prin botez, ca și ei să simtă iubirea sa prin grija noastră.

 

  • Pentru cei răposați care poartă haina albă a învierii lui Cristos prin Botez, ca să intre în plinătatea vieții promisă lor, prin a intra în casa lor cerească.

 

Părinte ceresc, în sărbătoarea de astăzi tu ai revelat lumii că Domnul Isus este fiul tău preaiubit. Ascultă rugăciunea credincioșilor tăi și ocrotește-i cu lumina Duhului Sfânt ca să rămână fideli iubirii tale acum și în veșnicie. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?