Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica Floriilor

Fraților preaiubiți, Isus Cristos a fost supus voinței Tatălui ceresc până la moarte, până la moartea pe cruce. Să-l rugăm să aibă milă de noi și să ne asculte. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru ca Biserica, după cum s-a rugat și sfântul nostru părinte papa, să poată fi o adevărată slujitoare umilă a lui Dumnezeu și a aproapelui asemenea Domnului nostru Isus Cristos pe cruce.
  • Pentru liderii civili, ca guvernarea și conducerea lor să poată fi una de slujire a oamenilor care i-au ales, mai ales a celor slabi și vulnerabili.
  • Pentru tinerii noștri, ca să poată urma exemplul discipolilor lui Cristos din prima Duminică a Floriilor și să își așeze inimile la picioarele Mântuitorului.
  • Pentru noi toți care ne-am adunat aici, ca să putem fi conștienți de toți cei care suferă, să îi asigurăm că nu sunt singuri în ducerea crucii pe care o poartă.
  • Pentru ca toți creștinii să poată purta și oferi suferințele lor, asemenea lui Cristos, pentru mântuirea lumii.
  • Pentru toți răposații noștri, ca Domnul să îi învie împreună cu el, la viața fericiților din cer.

Pleacă-ți privirea, preabunule Tată, asupra familiei tale, pentru care Domnul nostru Isus Cristos s-a dat fără șovăire în mâinile celor nelegiuiți și a îndurat chinul crucii. El, care viețuiește și domnește în toți vecii vecilor.

R. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?