Rugăciunea credincioșilor – Epifania Domnului

Magii au văzut steaua în Orient si au ajuns la Betleem pentru a se închina Domnului. Să ne rugăm, pentru ca fiecare om să găsească o stea în noaptea vieții, si întărit de speranță, să se întâlnească cu Domnul, lumina si mântuirea neamurilor. Să spunem împreună

R. Doamne, fii lumina si mântuirea noastră!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa, ca să ajungă la toți oameni cu mesajul vindecării, atât pentru bolile acestei lumii cât și pentru mântuirea lor veșnică. R.
  • Pentru lideri noștri civili, ca ei să ajute la bunăstarea practică și spirituală a tuturor cetățenilor și să ajungă la ei cu generozitate, cu orice ajutor pe care îl pot oferi celor aflați în nevoie. R.
  • Pentru tineri noștri, ca dincolo de bogăția personală, putere sau faimă, să fie conștienți de mai marea responsabilitate față de Dumnezeu, aproapele și oameni de pretutindeni. R.
  • Pentru cei bolnavi, bătrâni, singuri și pentru cei care nu au credință, ca prin grija noastră față de trup și suflet, și ei să ajungă la plinătatea vieții aici și în viața viitoare. R.
  • Pentru noi înșine, ca să fim conștienți de primirea cum trebuie a tuturor oamenilor ca frați și surori ale noastre spre aprofundarea credinței, speranței și carității spre binele tuturor celor din jurul nostru. R.
  • Pentru cei care au murit din cauza multelor griji lumești, ca și ei să ajungă în fericirea cerească alături de toți cei dragi ai lor care au plecat mai înainte cu semnul credinței. R.

Tată, tu cunoști dorințele si aspirațiile inimilor. Așa cum ai făcut posibilă întâlnirea Magilor cu Mesia, trăind cu credință si speranță, dăruiește-ne si nouă să recunoaștem prezența Fiului tău în semnele deseori neclare în istoria de azi. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?