Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 7-a de peste an (A)

Fraților si surorilor, cu inima eliberată de orice rău si de orice ură, ne încredințăm în rugăciune, pentru ca Dumnezeu milostiv să îmbogățească lumea cu milostivire, împăcare si pace. Să ne rugăm, împreună spunând:

R. Ascultă-ne, Doamne milostiv!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa, ca să fie lumină a păcii, a căilor non-violente de rezolvare a conflictelor, și a diverselor zone de război din lumea de azi. R.
  • Pentru toate țările răvășite de război, ca lideri civili să urmeze calea păcii și a reconcilierii, și ca noi toți să ajutăm în procesul de vindecare rugându-ne pentru succesul lor. R.
  • Pentru noi înșine, casele, comunitățile și locurile de muncă,  ca să nu purtăm pică, ci să iertăm familiile ori membri comunității care ne-au rănit, și să ajungem la ei cu iubire și iertare caldă, mai ales pentru a-i învăța pe copii căile pașnice ale iubirii. R.
  • Pentru cei bolnavi, bătrâni și singuri, ca prin ajutorul și grija noastră și ei să cunoască iubirea și grija lui Dumnezeu. R.
  • Pentru cei răposați, ca orice ranchiună și ură pe care le-au cultivat în această viață să fie iertate prin rugăciunile noastre, ca să poată intra cât mai repede în casa Tatălui veșnic. R.

Tu ești sfânt, Doamne Dumnezeul nostru, si izvorul oricărei sfințenii. Primește rugăciunile pe care le-am adresat cu inima umilă si încrezătoare. Fă-ne solidari cu ceilalți si disponibili față de cei care fac binele în numele tău, pentru a recunoaște prezența ta în istoria omenirii de azi. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?