Rugăciunea credincioșilor – Marți din Octava Pascală

Astăzi, suntem invitați mai mult ca niciodată să îl îmbrățișăm pe Domnul nostru Isus Cristos în credință, după cum a făcut și Maria Magdalena cu mult timp în urmă și să îl rugăm spunând din toată inima:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca toți cei care plâng în aceste momente și sunt plini de durere să cunoască noua speranță a faptului că Cristos este cu adevărat viu. R.
  • Ne rugăm ca toți creștini să poată, prin modul în care își duc viața de zi cu zi, da mărturie de faptul că Domnul este viu, după cum a făcut sfânta Maria din Magdala. R.
  • Ne rugăm ca toți cei care au fost botezați în Vigilia Pascală și în totul anul care a trecut, să găsească un loc primitor și susținător în comunitățile lor locale. R.
  • Ne rugăm ca toți cei care găsesc acest timp pascal un timp destul de dificil în familiilor lor, să fie îndrumați de Cristos înviat, pentru ca să înainteze cu speranță. R.
  • Ne rugăm ca toți credincioși nostru răposați să fie întâmpinați cât mai repede în casa Tatălui Ceresc de Cristos înviat, după cum a fost întâmpinată și Maria Magdalena în acea dimineață pascală. R.

Doamne Isuse Cristoase care ai înviat din morți și te-ai arătat Mariei Magdalena, te rugăm necontenit să ne înveți adevărata dreptate și cale ce duce la tine, dar mai ales să rămânem mereu în speranța iubirii Tale. Tu care viețuiești și domnești în toți veci vecilor. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}