Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 23-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, în prima lectură de astăzi ni s-a spus să avem curaj și să nu ne fie frica. Cu credință și încredere, să ne aducem toate rugăciunile și grijile noastre în fața Tatălui nostru ceresc, spunând împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa Francisc, ca el să se bucure de sănătate și putere pentru a-și duce misiunea ce i-a fost încredințată. R.
  • Ne rugăm ca noi cei care ne-am adunat la această masă euharistică să îl imităm pe Domnul în grija sa față de cei săraci și suferinzi. R.
  • Ne rugăm ca în toate faptele și cuvintele noastre să arătăm tot mai mult asemenea lui Isus, adică sensibili față de nevoile celor din jur. R.
  • Ne rugăm pentru cei care suferă de diferite boli, ca ei să găsească alinare și confort în momentele lor de nevoie. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care ne-au modelat în oameni care suntem astăzi și care nu mai sunt printre noi, ca Dumnezeu să le ofere răsplata pentru munca lor. R.
  • Pentru propriile noastre intenții pe care le păstrăm în tăcerea inimi noastre. R.

Tată Atotputernic, fă ca fiecare dintre noi cei adunați aici să fim un instrument al compasiunii tale față de poporul tău, mai ales față de cei nevoiași. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}