Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 25-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, ca și copii ai lui Dumnezeu să ne rugăm acum cu o încredere și mai mare Tatălui care are grijă de fiecare dintre noi, să asculte toate rugăciunile noastre și să ni le împlinească. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru cei care sunt în funcții de conducere, ca ei să fie adevărate instrumente ale păcii, folosindu-se de darurile proprii pentru ca toți oameni să poată trăi în demnitate și armonie unul cu celălalt. R.
  • Pentru părinți, ca în iubirea lor unul față de celălalt să vadă darul creației lui Dumnezeu în copii lor și să îi ajute să crească în înțelepciune, înțelegere și iubire față de Dumnezeul. R.
  • Pentru cei care lucrează cu copii, ca copii să fie inspirați să aprecieze valoarea lor proprie și să devină ceea ce Dumnezeu intenționează ca ei să fie. R.
  • Pentru cei care ai grijă de cei bătrâni și bolnavi, ca ei să de-a dovadă de o mai mare iubire și demnitate față de cei încredințați grijii lor. R.
  • Ca noi să vedem mereu măreția în ochii lui Dumnezeu în slujirea plină de iubire pe care ne-o arătăm reciproc. R.
  • Pentru cei dragi ai noștri care au plecat deja dintre noi, ca ei să aibă parte de experiența păcii și bucuriei în Împărăția lui Dumnezeu. R.

Tată ceresc, fă ca viețile noastre să fie deschise să primească Vestea cea bună a iubirii tale cu atitudinea și receptivitatea copiilor mici, pentru ca astfel să ajungem la cunoașterea misterului iubirii tale. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?