Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 12-a de peste an (C)

Fraților preaiubiți, astăzi ne bucurăm nespus de mult în iubirea lui Cristos, Mântuitorul nostru preaiubit. Cu inimi pline de bucurie să venim la Dumnezeu, Tatăl nostru ceresc în rugăciune spunând împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru Biserica construită pe temelia lui Petru și a apostolilor. Ca Duhul să fie trimis asupra papei Francisc și episcopilor pentru ca ei să inspire în ceilalți focul iubirii lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm pentru noi înșine, pentru societate și pentru tineri, ca noi toți să învățăm să ne bazăm viețile nu pe competiție ci pe simpatia față de nevoile celorlalți. R.
  • Ne rugăm ca noi să reflectăm și să răspundem chemării de a folosi drumurile cu grijă. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care lucrează în curți de judecată sau închisori, ca munca lor să ajute spre binele comun, iar Dumnezeu să ajute victimele crimelor și violențelor de pretutindeni. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care muncesc pentru prevenirea cruzimii asupra animalelor. Ca ei să primească harul aprecierii creației lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm ca Domnul să ofere viața veșnică tuturor celor care au murit de curând și să le acorde răposaților noștri un loc în ceruri. R.

Dumnezeule atotputernic și milostiv, pentru a fi discipoli tăi, va trebui să luăm crucea de fiecare zi și să o purtăm. Ne rugăm pentru curajul și puterea de a împlini, această misiune. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?