Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 15-a de peste an (C)

În bunătatea și iubirea sa Dumnezeu a răspuns chemării tuturor celor care au strigat la el în nevoile lor. Să venim și noi acum la el, căutând urechea sa plină de compasiune pentru a-i aduce toate rugăciunile noastre. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca sub îndrumarea papei Francisc și a episcopului nostru Iosif, noi să fim martorii Domnului ca membri ai trupului lui Cristos. R.
  • Ne rugăm ca noi ca și discipoli ai Domnului, să fim mereu conștienți de cât de aproape e Dumnezeu de noi, poporul său. R.
  • Ne rugăm ca cei care au o voință tare, mereu să vină în ajutorul celor slabi, cei bogați a celor săraci, cei sănătoși a celor bolnavi. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim mereu fideli conștiinței noastre pentru a răspunde cu promptitudine Duhului Sfânt din inimile noastre. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim adevărați creștini buni cu toți cei cu care ne vom întâlni zi de zi, mai ales cei aflați în nevoie adică cei suferinzi, fără adăpost, săraci și cei de la marginile societății. R.
  • Ne rugăm pentru cei care au murit, ca Domnul să le ofere fericirea alături de El în Împărăția veșnică. R.

Dumnezeule Tatăl nostru, acum când ne rugăm pentru toți cei din jurul nostru, te rugăm să ne ajuți să îl iubim și să îl slujim pe aproapele nostru așa cum se cuvine, pentru ca astfel să îl primi pe Fiul tău Isus Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?