Sâmbătă din săptămâna a 7-a a Paștelui – 2

In 21,20-25

Textul evangheliei de astăzi ne va prezenta două valori contrastante. Iubirea pe de o parte, și trădarea pe de altă parte. Aceste două valori contrastante au fost prezentate mereu de-a lungul istoriei. Trădarea a înălțat regi dar ia și detronat, împărați, președinți și chiar și pe Fiul Omului, care nici el nu a fost scutit de aceasta. Soți și soții care sunt Imagini pentru jesus peter and johnîntr-un continuu pericol de a se trăda unul pe celălalt, copii care sunt predispuși mereu să își trădeze părinți, prieteni. Ba chiar și religia e infectată de trădare. Este o forță parșivă care și-a făcut locuință în case, școli, fabrici, birouri, seminarii și mănăstiri. Pe de altă parte iubirea a fost întotdeauna sursa bucuriei, a păcii și a speranței pe de-a lungul întregii istorii. Iar Fiul Omului a fost cel care ne-a arătat că iubirea poate cucerii trădarea.

 În ziua de astăzi, aceste două forțe încă sunt extrem de prezente. În viața noastră de zi cu zi, experimentăm trădarea dar și iubirea. E normal, omenește să simțim durerea de fi trădați însă e mult mai creștin să simțim bucuria iubirii chiar dacă ne aflăm într-o stare de continuă durere, de durere.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04, 05,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?