Rugăciunea credincioșilor – Cristos, Regele Universului

Fraților și surorilor, către Domnul Isus care, cu brațele întinse pe cruce, a îmbrățișat întreaga omenire pentru a o reconcilia cu Tatăl, să înălțăm rugăciunile noastre. Împărăția sa de iubire să se extindă pe tot pământul și în toate inimile, pentru ca toți să se poată bucura de mântuire. Să ne rugăm împreună, spunând:

R. Vie, Doamne, împărăția Ta!

  • Pentru toți lideri bisericilor din lume, ca să slujească împărăția lui Dumnezeu și să îi aducă pe toți la plinătatea domniei lui Cristos. R.
  • Pentru lideri civili, ca în slujirea propriei lor împărății a puterilor și gloriei lumești să nu pună un obstacol în calea creșterii Împărăției lui Dumnezeu în lume. R.
  • Pentru tineri, ca ei să vadă dincolo de cruzimea împărățiilor acestei lumii al cărui domn este Satana, spre o împărăție mult mai durabilă, cea a lui Dumnezeu în Cristos, și să rămână membri sinceri și practici ai sfintei sale Biserici. R.
  • Pentru noi înșine, casele noastre, locurile de muncă și comunitățile, ca să putem fi martori ai împărăției lui Dumnezeu și să aducem bogățiile sale veșnice copiilor noștri și tuturor cu care intrăm în contact. R.
  • Pentru cei bolnavi, bătrâni, singuri ca prin iubirea și grija noastră, ei să cunoască consolarea împărăției lui Dumnezeu, care este o împărăție în care domnește adevărata iubire. R.
  • Pentru cei răposați, ca și ei să ajungă la împărăția finală pregătită pentru ei încă de la începutul lumii, ajutați desigur și de rugăciunile noastre comune ca trup al lui Cristos. R.

Îți mulțumim, Doamne și învățătorul nostru, pentru mântuirea pe care ne-ai dăruit-o. Dă-ne harul să fim colaboratorii Tăi în această operă și să te proclamăm, prin viața noastră, drept Domn și Stăpân al timpului și al istoriei. Fă în așa fel încât, la un moment dat, toți oamenii să ajungă în împărăția Ta, unde viețuiești și domnești în toți vecii vecilor. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}